Meciul Haringey Borough – Yeovil Town, din Cupa Angliei, a fost abandonat, sâmbătă, după ce portarul gazdelor, Valery Pajetat, s-a plâns că a fost victima insultelor cu caracter rasist ale fanilor gazdelor, relatează presa engleză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorii echipei Haringey au părăsit tereul în minutul 64, la scurt timp după ce Yeovil a înscris un gol. După scurt timp, clubul Haringey a anunţat că meciul a fost abandonat ca urmare a “abuzurilor rasiale”.

“Ne cerem scuze pentru update-ul întârziat, dar am vrut să ne asigurăm că dăm informaţia corectă. Meciul a fost abandonat ca urmare a abuzurilor rasiale. După-amiază oribilă. Trebuie menţionat că 99,9 la sută dintre fanii Yeovil Town sunt şi ei dezgustaţi de ce s-a întâmplat, la fel ca noi”, se arată pe contul de Twitter al Haringey Borough FC.

După confirmarea opririi definitive a meciului, Yeovil Town a postat pe Twitter un filmuleţ cu jucătorii ambelor echipe revenind pe teren “în semn de solidaritate”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.