Reprezentativa României a învins, marţi, pe Cluj Arena, cu scorul de 3-2, selecţionata statului Chile, deţinătoarea Copei America şi locul 4 în ierarhia FIFA, după ce a fost condusă cu scorul de 2-0. Chilienii au evoluat cu un jucător mai puţin după eliminarea lui Medel din minutul 33.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golurile "tricolorilor" au fost marcate de Stancu '31, Stanciu '60 şi Băluţă '83, în timp ce pentru chilieni au înscris Vargas '8 şi Valencia '18.

0-1: Alexis Sanchez i-a pasat lui Vargas şi acesta a înscris cu un şut în forţă de la 17 metri.

0-2: Vargas a preluat pe piept un balon în mijlocul careului României, i-a pasat lui Valencia şi acesta a marcat cu un şut de la 6 metri lateral dreapta.

1-2: Stancu a transformat impecabil o lovitură liberă directă de la 20 de metri uşor lateral dreapta.

În minutul 33, Andone l-a împins pe Medel, iar chilianul a reacţionat şi l-a lovit pe atacantul român. Arbitrul Bas Nijhuis i-a arătat direct cartonaşul roşu fundaşului chilian.

2-2: Ganea a pătruns în partea stângă, a întors balonul în centru şi Stanciu a înscris cu un şut plasat de la 18 metri.

3-2: Stanciu a şutat de la 25 de metri, Herrera a respins în faţă şi Băluţă a înscris la debutul la naţională cu un şut cu latul de la 7 metri.

România: Pantilimon - Benzar (Ivan '46), Chiricheş, Toşca, Ganea (Ţîru '70) -  Pintilii, R. Marin (Rotariu '46) - Hanca, Stanciu (Bicfalvi '86), Stancu (Băluţă '66) - Andone (Grozav '46). Selecţioner: Christoph Daum.

Chile: Herrera - P. Diaz, Medel, Roco, Mena (Rodriguez '89) - Aranguiz (Vidal '54), M. Diaz (Silva '54), Gutierrez (Fuenzalida '83) - Valencia (Isla '46), Vargas (Puch '65), Alexis Sanchez. Selecţioner: Juan Antonio Pizzi.

Cartonaşe galbene: Stanciu '28, R. Marin '36, Hanca '90+1 / Aranguiz '28.

Cartonaş roşu: Medel '33.

Meciul a fost arbitrat de olandezul Bas Nijhuis, ajutat de asistenţii Rob Van de Ven şi Charl Schaap. Arbitru de rezervă a fost Istvan Kovacs.

Înaintea meciului a fost omagiat Lucian Sânmărtean, care s-a retras de la echipa naţională. Sânmărtean şi fetiţa lui, Natalia, în vârstă de 7 ani, au dat lovitura de începere a meciului.

Desfăşurarea LIVE a meciului:

UPDATE 22:40 - România conduce Chile, scor 3-2; Băluţă a marcat în minutul 83, la debutul la naţională

Reprezentativa României conduce echipa statului Chile, scor 3-2, în amicalul de pe Cluj Arena, după ce Alexandru Băluţă a marcat în minutul 83, la debutul său la naţională.

UPDATE 22:20 -România a egalat Chile, scor 2-2; Stanciu a marcat în minutul 60

Reprezentativa României a egalat naţionala statului Chile, scor 2-2, în meciul de pe Cluj Arena, după ce Nicolae Stanciu a marcat în minutul 60.

UPDATE 21:40 - România - Chile, scor 1-2; Medel a fost eliminat în minutul 33

 Reprezentativa statului Chile a rămas în inferioritate numerică, marţi, la meciul amical cu România, după ce Gary Medel a fost eliminat în minutul 33.

Medel a fost eliminat după un fault la Florin Andone, la scurt timp după ce Bogdan Stancu a marcat pentru România.

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

UPDATE 12:20 - Chile conduce România, scor 2-0, Valencia a marcat în minutul 18

Reprezentativa statului Chile conduce cu scorul de 2-0 selecţionata României, după ce Leonardo Valencia a marcat în minutul 18.

UPDATE 21:10 - Chile conduce România, scor 1-0, Vargas a marcat în minutul 8

Reprezentativa statului Chile conduce cu scorul de 1-0 selecţionata României, după ce Eduardo Vargas a marcat în minutul 8.

România joacă în formula: Pantilimon - Benzar, Chiricheş, Toşca, Ganea -  Pintilii,  Marin - Hanca, Stanciu, Stancu - Andone. Selecţioner: Christoph Daum

Pentru Chile evoluează: Herrera - P. Diaz, Medel, Roco, Mena - Aranguiz, M. Diaz, Gutierrez - Valencia, Vargas, Alexis Sanchez. Selecţioner: Juan Antonio Pizzi

Meciul este arbitrat de olandezul Bas Nijhuis, ajutat de asistenţii Rob Van de Ven şi Charl Schaap. Arbitru de rezervă este Istvan Kovacs.

Înaintea meciului a fost omagiat Lucian Sânmăretan, care s-a retras de la echipa naţională. Sânnmărtean şi fetiţa lui, Natalia, în vârstă de 7 ani, au dat lovitura de începere a meciului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.