Tehnicianul echipei Lazio Roma, Maurizio Sarri, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că în cupele europene nu contează blazonul unei echipe şi că CFR Cluj, adversara din Conference League, are jucători care i-au atras atenţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Cluj? Este inutil să ne gândim la blazon, în Europa sunt meciuri strânse, să gândim altfel ar fi superficialitate. Eu am văzut ultimele meciuri ale acestei echipe, au fost toate condiţionate de vreme: gheaţă, ninsoare, vânt puternic...”, a spus tehnicianul.

El a precizat că CFR Cluj are doi-trei jucători care ies în evidenţă, printre ei numărându-se şi Krasniqi.

Întrebat ce i-a spus Ştefan Radu despre CFR Cluj, tehnicianul a răspuns: “El nu este cu noi, este pe mâinile stafului medical. Nu am avut prea multe informaţii, dar i-am analizat”.

Meciul Lazio Roma – CFR Cluj, din prima manşă a play-off-ului Conference League, se va disputa joi seară, de la ora 22.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.