Tenismenul italian Matteo Berrettini, locul 8 ATP, finalist la Wimbledon, s-a retras de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, care încep vineri, din cauza unei leziuni musculare, a anunţat Comitetul Olimpic Italian (CONI).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Berrettini, 25 de ani, primul italian care a ajuns în finală la Wimbledon, a suferit o leziune musculară la piciorul stâng după ce a căzut pe teren în semifinalele de la All England Club. Potrivit Gazzetta dello Sport, el va trebui să se odihnească două săptămâni.

Jucătoarea americană Cori Gauff, locul 25 WTA, a fost testată pozitiv cu noul coronavirus şi nu va evolua nici ea la turneul olimpic.

"Sunt atât de dezamăgită să împărtăşesc vestea că am fost testată pozitiv cu noul coronavirus şi că nu voi putea evolua la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Întotdeauna a fost un vis al meu să reprezint SUA la olimpiadă şi sper să fie mult mai multe şanse pentru mine să realizez acest lucru în viitor. Vreau să-i urez mult noroc Echipei SUA şi jocuri sigure pentru fiecare sportiv olimpic şi pentru întreaga familie olimpică", a scris jucătoarea de 17 ani pe Twitter.

Cele două absenţe se alătură altor jucători şi jucătoare care au declarat forfait pentru competiţia olimpică, printre care Roger Federer, Rafael Nadal, Stan Wawrinka, Serena Williams şi Simona Halep.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.