Italianul Matteo Berrettini, coborât pe locul 135 mondial, l-a învins pe Roberto Carballes Baena (7-5, 6-2) în finala turneului ATP 250 de la Marrakech, duminică, primul său titlu după aproape doi ani, relatează L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce a obţinut prima sa victorie în circuit după şapte luni, în primul tur al turneului de la Marrakech, Matteo Berrettini (locul 135 mondial) nu s-a oprit aici, el ajungând până în finală şi adjudecându-şi trofeul.

Matteo Berrettini devine astfel jucătorul cel mai slab clasat care câştigă un turneu după Tim Van Rijthoven, locul 205 mondial la 's-Hertogenbosch, în 2022.

Fostul număr 6 mondial (în 2022) şi finalist la Wimbledon în 2021 a revenit triumfător pe zgură pentru a cuceri al optulea titlu, la aproape doi ani de la ultimul său titlu pe iarba de la Queens, în iulie 2022.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.