Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti anunţă că în incinta Superbet Arena - Giuleşti s-au găsit obiecte pirotehnice, luni, cu câteva ore înainte de startul meciului Rapid – Universitatea Craiova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“În jurul orei 17:30, în incinta stadionului jandarmii au găsit o pungă de plastic abandonată, în interiorul căreia se aflau 8 materiale pirotehnice (5 torţe şi 3 fumigene). În acest sens, materialele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării şi predării către organele abilitate, în conformitate cu prevederile Legii nr. 126 din 1995 privind regimul materiilor explozive, cu modificările şi completările ulterioare”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Capitalei.

Din raţiuni de siguranţă, vor fi adoptate  măsuri suplimentare de control al autovehiculelor şi persoanelor, cu scopul de a preveni introducerea în stadion atât a materialelor pirotehnice, cât şi a altor obiecte  interzise de cadrul normativ în vigoare, a precizat Jandarmeria.

Partida Rapid – Universitatea Craiova, contând pentru etapa a noua a play-off-ului Superligii, este programată la ora 20.30.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.