Atacantul englez Mason Greenwood şi-a făcut revenirea pe terenul de fotbal duminică, în meciul dintre Getafe şi Osasuna, la numai puţin de 603 zile trecute de la ultimul său meci.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mason Greenwood (21 de ani) a fost rezervă la meciul din etapa a cincea a campionatului spaniol, La Liga, dintre Getafe şi Osasuna. În minutul 77 al partidei de pe stadionul Coliseum Alfonso Perez, antrenorul lui Getafe, Jose Bordelas, a apelat la serviciile tânărului atacant englez, trimiţându-l pe teren în locul lui Juanmi Latasa. Getafe se afla la egalitate cu Osasuna, 2-2, iar meciul s-a încheiat cu scorul de 3-2 pentru echipa lui Greenwood, Getafe.

Mason Greenwood a jucat ultimul său meci în data de 22 ianuarie 2022, când formaţia sa de atunci, Manchester United, a învins pe West Ham United cu 1-0.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.