O maşină a lovit un pieton care circula pe pista de biciclete, miercuri seară, pe bulevardul Tomis din Constanţa. Potrivit unor surse neoficiale, automobilul îi aparţine jucătorului echipei FC Viitorul, Ianis Hagi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că accidentul a avut loc aproximativ la ora 21.00 şi că maşina era condusă de un bărbat în vârstă de 29 de ani. Vehiculul respectiv, un BMW, nu s-a asigurat în momentul în care a ajuns pe aleea de acces din dreptul Sălii Sporturilor şi a lovit un tânăr de 22 de ani, care circula pe pista de biciclete.

Reprezentanţii clubului Viitorul au precizat pentru News.ro că miercuri seara, la ora când s-a petrecut accidentul, Ianis Hagi se afla la antrenament.

Potrivit presei centrale, cel mai probabil la volan era unul dintre verii lui Ianis Hagi şi în cauză a fost întocmit dosar penal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.