Jucătorii marocani Souffian El Karouani şi Munir Mohand Mohamedi au fost testaţi pozitiv cu coronavirus înaintea meciului de duminică, împotriva Egiptului, din cadrul sferurilor de finală ale Cupa Africii pe Naţiuni, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fundaşul stânga şi portarul nu au participat la ultimul antrenament al selecţionatei marocane, care a avut loc sâmbătă, a informat agenţia marocană MAP, însă selecţionerul Vahid Halilhodzici nu a confirmat informaţia.

Cei doi jucători nu se numără de obicei printre titulari. El Karouani nu a jucat nici măcar un minut de la startul competiţiei, iar colegul său de echipă, rezerva lui Yassine Bounou, a evoluat pe întreaga duartă a ultimei întâlniri din grupă, împotriva Gabonului, scor 2-2.

Meciul Maroc - Egipt se joacă de la ora 17.00. Învingătoarea va da piept în semifinale cu reprezentativa ţării gazdă, Camerun.

Tot duminică se joacă şi ultimul sfert, Senegal - Guineea Ecuatorială, de la ora 21.00. Câştigătoarea va întâlni Burkina Faso, în penultimul act.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.