Tenismenul Marius Copil a declarat, duminică, după ce el şi Florin Mergea au adus victoria României în confruntarea de Cupa Davis cu Maroc, impunând-se în meciul de dublu, că echipa s-a concentrat la fiecare punct şi speră să facă ţara mândră prin rezultatele pe care le va obţine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ne-am pregătit foarte bine, am fost concentraţi la fiecare punct, am încercat să încheiem cât mai repede şi să ne facem treaba cât mai bine. Mulţumesc fanilor că au venit, sper să ne susţină necondiţionat, să avem rezultate bune şi să facem România mândră”, a spus Copil.

Florin Mergea a declarat că s-a simţit foarte bine în echipă cu Marius Copil la dublu şi jucând la Cluj-Napoca. “Sunt sigur că vom mai avea şansa să evoluăm împreună. Este important să avem soluţii. Ne simţim bine împreună, ne înţelegem bine în afara terenului şi e o soluţie de vitor. E a doua casă pentru mine Cluj-Napoca, vă mulţumesc că aţi venit să ne susţineţi”, a precizat el pe teren, după confruntarea de dublu.

Perechea Marius Copil/Florin Mergea a învins, duminică, scor 6-2, 6-1, cuplul Yassine Idmbarek/Lamine Ouahab, în al treilea meci al întâlnirii România – Maroc, de la Cluj-Napoca. Datorită acestui rezultat, România a câştigat confruntarea cu marocanii şi s-a calificat în turul trei al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa a Cupei Davis.

În primele două meciuri, disputate sâmbătă, Marius Copil l-a  învins cu 6-0, 6-1 pe Amine Ahouda, iar Adrian Ungur s-a impus cu 6-0, 7-6 (3) în faţa lui Lamine Ouahab.

În turul trei, România va întâlni, la 15 şi 16 septembrie, echipa care va câştiga confruntarea Polonia – Zimbabwe, care se desfăşoară la Sopot şi la care scorul general este 1-1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.