Handbalista Marina Dumanska, sora mai mică a portarului naţionalei, Iulia Dumanska, va debuta în Liga Naţională, cu Universitatea Cluj, cu care a semnat un contract pentru viitoarea stagiune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marina Dumanska are 20 de ani şi este tot portar, iar ultima dată a jucat în liga secundă, la CSM Târgu Jiu. Acolo a ajuns în 2019, de la Marta Baia Mare.

Marina a semnat, marţi, un contract cu Universitatea Cluj.

”Marina Dumanska, sora mai mica a Iuliei Dumanska, cea care a apărat cu mândrie poarta naţionalei României este noul portar al echipei noastre! A avut evoluţii încântătoare pentru CSM Târgu Jiu, dând dovadă de mult curaj şi împotriva echipelor de pe prima scenă a handbalului românesc. Marina a plecat din Ucraina la vârsta de 14 ani pentru a-şi urma visul, acela ca într-o bună zi să ajungă o handbalistă de succes. Acum, visul ei este să o depăşească pe sora ei mai mare”, a transmis clubul clujean.

Marina Dumanska este născută în Ucraina, la fel ca sora ei, al cărui traseu l-a urmat şi a ajuns la Marta Baia Mare. La fel ca în cazul Iuliei, care va juca din stagiunea viitoare la Podravka Koprivnica, şi Marina îşi doreşte cetăţenia română şi spune că vrea să joace pentru România, pentru că ”aici e casa mea”.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.