Gimnastul Marian Drăgulescu s-a clasat, sâmbătă, pe locul 8, ultimul, în finală la sărituri, la Cupa Mondială de la Doha, unde a fost medaliat cu bronz la sol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marian Drăgulescu a fost notat cu 14,166 la prima săritură şi cu 13,800 la a doua, iar cu o medie de 13,983 s-a clasat doar pe locul 8. El a avut ratări la ambele evoluţii, la prima atingând salteaua cu mâinile la aterizare, iar la a doua depăşind spaţiul de aterizare.

Medalia de aur a revenit gimnastului vietnamez Tung Thanh Ie (14,733), urmat pe podium de armenul Artur Davtyan (14,433) şi de finlandezul Heikki Saarenketo (14,366).

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În calificări, Drăgulescu a fost al patrulea (14,366).

Tot la Doha, Drăgulescu a obţinut medalia de bronz la sol.

Sâmbătă, România o va mai avea reprezentantă pe Cătălina Ponor în finală la bârnă. Ea s-a calificat de pe locul 2 (nota 13,766), însă a ratat la sol (11,966), la fel ca şi Olivia Cîmpian, care a primit nota 11,833 la acelaşi aparat.

În urmă cu o săptămână, la Cupa Mondială de la Baku, Cătălina Ponor a obţinut medaliile de aur la sol şi bârnă.

La finalul acestei săptămâni concurează şi Larisa Iordache într-o competiţie găzduită de St. Etienne.

Gimnaştii tricolori se pregăteste pentru Campionatele Europene de la Cluj-Napoca, programate între 19-23 aprilie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.