Jucătoarea rusă Maria Şarapova, locul 41 WTA, a prmit a 13-a invitaţie la un turneu, în zece luni, după expirarea suspendării pentru dopaj. Ea a fost invitată şi la turneul de categorie Premier de la Dubai, care va avea loc între 19 şi 25 februarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În materialul de pe site-ul oficial al turneului de la Dubai, în care se anunţă wild card-ul acordat rusoaicei, nu se precizează motivul pentu care Şarapova a lipsit de pe teren 15 luni.

"După ce a atins sferturile de finală ale ediţiei 2016 a Australian Open, fază în care a fost învinsă de Serena Williams, ea a lipsit în următoarele 15 luni, înainte de a reveni în circuitul WTA în aprilie 2017 şi atinge faza semifinalelor la primul ei turneu de la revenire, la Stuttgart", se arată pe site-ul turneului, care enumeră în continuare performanţele şi accidentările suferite de fostul lider WTA în 2017.

Şarapova, 30 de ani, va evolua la Dubai pentru prima dată după 12 ani. Ea a disputat o singură ediţie a Dubai Duty Free Tennis Campionships, în 2006, când a fost învinsă în finală de belgianca Justine Henin, cu 7-5, 6-2.

La Dunai, vor mai partiipa jucătoare valoroase ca Angelique Kerber, Karolina Pliskova, Garbine Muguruza, Elina Svitolina, Madison Keys şi Ashleigh Barty.

Înainte de această competiţie are loc Qatar Open, iar Şarapova a fost invitată şi la Doha, turneu la care este înscrisă şi Simona Halep.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.