Federaţia Română de Scrimă a anunţat, joi, că sportiva Maria Boldor, depistată pozitiv cu o substanţă interzisă, a fost suspendată din lotul naţional de floretă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Forul a precizat că Boldor a fost supusă unui control în luna noiembrie şi a fost testată pozitiv la Enobosarm (ostarină). Maria Boldor a cerut deja contraexpertiza probei B.

“Agentia Nationala Antidoping a notificat sportiva şi Federaţia Româna de Scrimă şi, până la soluţionarea cazului aflat în gestionare, Federaţia a suspendat-o temporar pe Maria Boldor din Lotul Naţional de floretă”, a menţionat federaţia.

CITEȘTE ȘI CSA Steaua confirmă că Maria Boldor a fost depistată pozitiv. Contractul sportivei a fost suspendat în aşteptarea rezultatelor finale, care vor veni după analiza eşantionului B

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.