Marcus Coco, jucător la echipa de fotbal FC Nantes, a fost prins de poliţie circulând, în propriul automobil, cu o viteză de 197 km/h, iar procurorul a decis vineri să îi retragă permisul pentru o perioadă de şase luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mijlocaşul francez de la FC Nantes, Marcus Coco (26 de ani) a fost prins de poliţişti în seara zilei de 26 decembrie 2022, circulând, la volanul automobilului său, cu o viteză de 197 km/h pe un drum unde viteza maximă era limitată la 110 km/h. Fotbalistul a fost audiat vineri de procurorul de la tribunalul Saint-Brieuc. El a declarat că „mi-am dat seama că, deşi nu mai era nimeni pe drum, mi-am pus viaţa în pericol”, însă procurorul a descris viteza cu care circula tânărul drept „stratosferică” şi a decis care sunt sancţiunile pe care urmează să le primească Marcus Coco.

Astfel, Coco a rămas fără permis pentru următoarele şase luni, va plăti o amendă de 1.000 de euro şi va trebui să urmeze un curs de conştientizare a siguranţei rutiere, pe cheltuiala sa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.