Preşedintele CSU Craiova, Marcel Popescu, a declarat duminică seară, după jocul pierdut de olteni în faţa formaţiei CFR Cluj, scor 1-2, că arbitrul Adrian Comănescu a fost depăşit de meci şi a dezavantajat ambele echipe. Popescu este de părere că partida ar fi trebuit să fie arbitrată de Istvan Kovacs sau Ovidiu Haţegan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Meciul trebuia să fie un spectacol, dar din păcate s-au întâmplat alte chestii. Faptele sunt consumate, nu contează că e prima înfrângere. Adrian Comănescu a fost depăşit de meci şi de-o parte şi de alta. A dezavantajat ambele echipe. S-a ajuns la o fază destul de stranie, în care nu se impunea penalti. Nu se impunea ulterior nici cartonaşul roşu. Aşa s-a stricat echilibrul. În cazul lui Tiago nu se impunea nici penalti, nici eliminare", a spus Popescu la Digi Sport.

Formaţia CFR Cluj a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa CSU Craiova, într-un meci din etapa a noua a Ligii I, în care arbitrul Adrian Comănescu a acordat două penaltiuri, unul pentru gazde şi unul pentru oaspeţi, şi l-a eliminat pe Tiago Ferreira de la gruparea olteană.

Golurile au fost marcate de Culio '40 (penalti) şi Balde '64 pentru CFR Cluj şi Gustavo '81 (penalti) pentru CSU Craiova.

În minutul 37, de la CSU Craiova a fost eliminat Tiago Ferreira, el primind cartonaşul roşu direct după o discuţie între centralul Adrian Comănescu şi arbitrul asistent Vasile Marinescu. Iniţial, Tiago primise un cartonaş galben.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.