Cotidianul Marca a lăudat faptul că atacantul român al echipei Deportivo La Coruna, Florin Andone, a liniştit publicul de pe Riazor, care huiduia în momentele în care Fernando Torres de la Atletico Madrid era căzut inconştient pe gazon. "Nobilul gest al lui Andone, de a linişti tribuna, a adus ovaţii la adresa lui Torres", a titrat Marca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În minutul 85, Torres a avut un duel aerian cu Bergantinos, în urma căruia atacantul lui Atletico Madrid a rămas întins pe gazon. Imediat, jucătorii au intervenit pentru a-i scoate limba internaţionalului spaniol ca acesta să nu se asfixieze, până când au ajuns medicii celor două echipe.

Intervenţia medicală pe teren a durat mai multe minute şi, la un moment dat, publicul de pe Riazor a început să fluiere copios. O facţiune a galeriei, Riazor Blues, a început să cânte în amintirea lui Jimmy, un ultras al lui Depor, decedat în 2014, la vârsta de 43 de ani, într-o bătaie cu un un grup de suporteri ai lui Atletico.

Andone s-a întors către tribună şi le-a făcut semn fanilor să se liniştească. Suporterii gazdelor au înţeles atunci gravitatea situaţiei şi huiduielile s-au transformat instantaneu în aplauze frenetice.

"Andone a avut un frumos gest în acele momente tensionate, în care Torres se afla la pământ şi primea îngrijiri medicale. Jucătorul lui Deportivo La Coruna a oprit Riazor Blues să mai cânte în favoarea lui Jimmy. Andone a îndemnat la calm, iar acţiunea lui nobilă a adus ovaţii pe Riazor la adresa lui Torres", a scris Marca.

Fernando Torres a ajuns la spital, unde s-a stabilit că a suferit un traumatism cerebral, dar este în afara oricărui pericol. "Vă mulţumesc pentru grija faţă de mine şi pentru mesajele de susţinere. M-am speriat, dar sper să revin cât mai repede pe teren", a declarat Torres.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.