Belinda Bencic i-a luat un set Simonei Halep, dar nu i-a putut lua victoria, a scris publicaţia Marca după victoria româncei, vineri, în semifinale la Madrid Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marca notează că Halep este doar la o victorie de un al treilea titlu la Madrid şi la recuperarea numărului 1 mondial.

"Halep se simte bine în capitala Spaniei şi rezultatele demonstrează acest lucru. Bencic a îndrăznit să forţeze nota, dar nu a avut prea multe şanse în faţa rivalei sale, care le-a demontat în drumul ei pe Kuzmova şi Gasparian", a scris Marca.

Şi site-ul wtatennis.com scrie că Simona Halep a reuşit să rezolve "puzzle-ul Bencic" şi să ajungă în finală la Madrid după un meci în trei seturi.

"Halep era condusă de Bencic la întâlnirile directe, însă astăzi a fost la vârf pe zgura ei favorită, la turneul favorit, unde s-a impus în 2016 şi 2017. Acest rezultat o duce pe Halep în poziţia de a fi la doar o singură victorie pentru revenirea pe locul 1 mondial, pierdut în ianuarie în faţa japoneze Naomi Osaka", a notat sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.