Fundaşul Marc Bartra a postat un mesaj pe Instagram în care mulţumeşte fanilor pentru toate mesajele de sprijin, afirmând că se simte mult mai bine după operaţia la braţul drept.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Bună, tuturor! După cum vedeţi, sunt mult mai bine. Mulţumesc tuturor pentru sprijin şi mesaje! Multă putere colegilor mei, susţinătorilor şi fanilor pentru meciul din această seară!", a scris Bartra pe Instagram.

 

 

Hola a todos! Como veis ya estoy mucho mejor, muchas gracias a todo el mundo por los mensajes de apoyo! Toda mi fuerza a mis compañeros, afición y todo el @bvb09 el partido de esta noche! #HejaBVB Hello everybody! As you can see I am doing much better. Thank you everybody for all your support and your messages! All my strength to my team mates, supporters and fans and to @bvb09 for tonight's match! #HejaBVB

A post shared by Marc Bartra (@marcbartra) on

Marc Bartra a fost operat cu succes în noaptea de marţi spre miercuri, după ce a fost rănit în exploziile care au vizat autocarul formaţiei,.

Bartra a suferit o ruptură a osului radial, iar mai multe cioburi i-au pătruns în braţul drept.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.