Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Devis Mangia, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Dinamo, scor 0-3, că elevii săi nu au luptat, nu au “jucat”, şi că partida cu formaţia bucureşteană a fost cea mai slabă de când este el în România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 “O seară foarte grea. Nu am jucat, nu am luptat. Le cer scuze suporterilor noştri. Nu este normal că am început la altă oră, nu este normal să joci fotbal în aceste condiţii, dar nu este normal nici cum a jucat echipa mea azi. Trebuie să vorbesc cu jucătorii pentru că este cel mai slab meci de când sunt aici, în România”, a spus Mangia la Digi Sport.

El a precizat că după meci l-a felicitat pe conaţionalul său Mattia Montini. L-am felicitat pe Montini. Adevărul este că toată echipa Dinamo a jucat mai bine, a jucat cum trebuie în aceste condiţii”, a adăugat tehnicianul.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Formaţia Dinamo a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii I, în care toate cele trei goluri au fost marcate de Mattia Montini.

Montini a înscris în minutele 30, 48 şi 53.

Meciul a început cu aproape o oră întârziere faţă de programul normal, deoarece gazonul nu a putut fi eliberat la timp de zăpadă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.