Tehnicianul echipei CSU Craiova, Devis Mangia, a declarat, vineri seară, după remiza cu FC Viitorul, scor 0-0, că formaţia sa nu a făcut un joc bun tehnic, astfel că egalul este un rezultat bun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu am jucat bine din punct de vedere tehnic, aşa că egalul este bun. Problema pentru noi astăzi a fost că nu am făcut un joc bun tehnic. Dacă nu am câştigat înseamnă că nu am meritat să câştigăm", a spus Mangia la Digi Sport.

Formaţia FC Viitorul a remizat, vineri seară, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa CSU Craiova, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Ligii I, partidă la care gazdele au jucat în inferioritate numerică pe final şi oaspeţii au ratat un penalti.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În minutul 59, Hristo Zlatinski a ratat un penalti acordat de Horaţiu Feşnic pentru un fault al lui Ţîru la Mitriţă.

În minutul 82, Ionuţ Vînă a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.