Tehnicianul echipei CSU Craiova, Devis Mangia, a declarat, sâmbătă seară, după meciul cu CSM Poli Iaşi, scor 4-1, că formaţia sa avea nevoie de un astfel de joc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Aveam nevoie de un astfel de meci, după ultimele jocuri. Este o victorie foarte importantă. Jucătorii au avut atitudine.  Astăzi am jucat toată partida bine şi este important pentru noi. Jucătorii au arătat astăzi ce vrem să facem”, a spus Mangia la Digi Sport.

De cealaltă parte, Flavius Stoican l-a lăudat pe Alexandru Mitriţă, autorul a trei goluri. "Diferenţa a fost făcută de acest jucător senzaţional, care mie îmi place foarte mult: Alexandru Mitriţă. Am avut şi noi oportunităţi. Primul gol, cu un pic de şansă, apoi am primit şi al doilea gol, înainte de pauză, care ne-a turnat plumb în picioare. Apoi a venit şi golul trei, am avut şi noi ocazii, am marcat, iar dacă marcam prin Cristea, scorul putea fi 3-2. N-a fost aşa, ci 4-1. Una peste alta, felicit Craiova, pentru că a meritat să câştige! Este o echipă bună, care joacă fotbal, mai ales pe teren propriu. Rezultatul este cam drastic, totuşi, pentru aspectul jocului", a afirmat Stoican la Telekom Sport.

Formaţia CSU Craiova a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa CSM Poli Iaşi, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Ligii I, la care Alexandru Mitriţă a marcat trei goluri.

Mitriţă a înscris în minutele 18, 45+1 şi 55 (penalti). Al patrulea gol a fost marcat de Dimitrov ‘90+1, iar pentru oaspeţi a înscris Vlad Danale ‘72.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.