Clubul englez Manchester United a oficializat luni un nou contract pe 10 ani cu Adidas, în valoare de peste un miliard de euro, potrivit BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Parteneriatul dintre Manchester United şi Adidas, început în anul 2015, capătă astfel o nouă dimensiune financiară, pentru că, potrivit BBC, firma de echipament sportiv va vărsa în conturile clubului mancunian suma de 105 milioane de euro pe sezon. „Adidas şi Manchester United sunt două dintre cele mai importante mărci din fotbalul internaţional şi este firesc să ne continuăm cooperarea”, a declarat Bjorn Gulden, directorul general al Adidas, într-un comunicat de presă distribuit pe site-ul oficial al clubului Manchester United.

Potrivit BBC, contractul are o clauză prin care două sezoane consecutive fără participare în Liga Campionilor ar duce la o reducere cu 30 la sută a plăţilor anuale făcute de firma germană de echipament sportiv.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.