Manchester United a anunţat, miercuri, că mijlocaşul francez Paul Pogba, care a ajuns la final de contract, va părăsi clubul în această vară, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Clubul poate anunţa că Paul Pogba va pleca de la Manchester United la sfârşitul lunii iunie, când îi expiră contractul", au scris "Diavolii Roşii", în contextul în care zvonuri insistente îl dau pe câştigătorul Cupei Mondiale din 2018 la Juventus, unde a mai jucat din 2012 până în 2016.

Pogba, în vârstă de 29 de ani, a costat-o pe United 89 de milioane de lire sterline, când a revenit la clubul englez de la Juventus, în 2016, un record la acea vreme.

Format în Franţa, la Torcy şi Le Havre, Pogba a plecat de tânăr la United, în 2009, la 16 ani, echipă pentru care a jucat până în 2012, când a mers la Juve. După patru sezoane la Torino, francezul a revenit la Manchester United.

Afectat de accidentări, el a jucat 27 de meciuri în ultimul sezon. În total, Pogba a disputat 233 de partide pentru United, a marcat 39 de goluri şi oferit 51 de pase decisive.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.