Formaţia Manchester United a învins, marţi seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Bournemouth, într-un meci din ultima etapă a campionatului Angliei, amânat duminică din cauza unui dispozitiv suspect găsit la stadionul Old Trafford, şi a încheiat sezonul pe locul cinci în Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golurile învingătorilor au fost marcate de Rooney '43, Rashford '74 şi Young '87. Pentru Bournemouth a înscris Smalling '90+3 (autogol).

Partida ar fi trebuit să se dispute duminică, dar a fost amânată din cauza unui dispozitiv suspect descoperit pe stadionul Old Trafford. Arena a fost evacuată atunci şi echipajele de poliţie au verificat tot stadionul. Poliţia din Manchester a anunţat ulterior că dispozitivul suspect descoperit pe stadionul Old Trafford "nu era viabil" şi nu reprezenta un pericol. Dispozitivul a fost găsit într-o toaletă destinată fanilor şi includea un telefon mobil din care ieşeau mai multe fire, conectat la o ţeavă. Geniştii l-au detonat ca măsură de precauţie.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Manchester United a încheiat sezonul pe locul cinci şi va juca în grupele Ligii Europa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.