Clubul Manchester United a anunţat, miercuri, pe site-ul oficial, că fostul fotbalist Ole Gunnar Solskjaer a fost numit antrenor interimar, contractul său fiind valabil până la finalul acestui sezon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acest anunţ vine la câteva ore după ce clubul a produs confuzie, marţi seară, când a postat pe site-ul oficial un video, în care îl confirma pe Ole Gunnar Solskjaer ca antrenor interimar, clip îndepărtat după puţin timp.

“Solskjaer va prelua conducerea echipei cu efect imediat şi va rămâne în funcţie în timp ce clubul va desfăşura un proces minuţios de găsire a unui nou antrenor full-time”, a notat, miercuri, site-ul grupării din Manchester.

Din staful lui Solskjaer fac parte Mike Phelan, Michael Carrick şi Kieran McKenna.

“Manchester United este în inima mea şi este extraordinar să revin în această calitate. Abia aştept să lucrez cu foarte talentata echipă a noastră, cu staful şi cu toţi ceilalţi de la club”, a declarat fostul jucător.

Solskjaer este unul dintre jucătorii emblematici din istoria lui Manchester United. El a marcat 126 de goluri pentru formaţia de pe Old Trafford în cei 11 ani petrecuţi acolo, sub conducerea tehnică a legendarului Alex Ferguson.

Manchester United s-a despărţit marţi de portughezul Jose Mourinho. Venit în 2016, Mourinho a câştigat cu Manchester United Liga Europa, însă nu a reuşit să obţină titlul în Premier League.

În acest sezon, după 17 etape, Manchester United este pe locul 6 în clasament, la 19 puncte de liderul Liverpool.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.