Formaţia Manchester City a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 5-0, echipa Liverpool, într-un meci din etapa a patra a campionatului Angliei, în care portarul Ederson Moraes a fost scos de pe teren pe targă, după ce a primit o lovitură la nivelul capului. Este posibil ca goalkeeperul să fi suferit fracturi la obraz şi maxilar, notează presa engleză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golurile au fost marcate de Sergio Aguero ’25, Gabriel Jesus ‘45+6, ’53 şi Leroy Sane ’77, ‘90+1.

În minutul 37, de la Liverpool a fost eliminat Sadio Mane pentru un fault dur la portarul Ederson Moraes. Ederson a primit îngrijiri pe teren timp de opt minute, după care a fost scos cu targa şi înlocuit, în minutul 45+1, cu Claudio Bravo.

Partidele Arsenal – Bournemouth, Brighton & Hove Albion – West Bromwich, Everton – Tottenham Hotspur, Leicester City – Chelsea, Southampton – Watford şi Stoke City – Manchester United au loc tot sâmbătă, meciurile Burnley – Crystal Palace şi Swansea City – Newcastle United sunt programate duminică, iar întâlnirea West Ham United – Huddersfield Town se va disputa luni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.