Manchester City a profitat de înfrângerea suferită de rivala Manchester United, marţi, pe teren propriu, cu Leicester, şi a câştigat titlul în Anglia pentru a şaptea oară în istorie, a cincea oară din 2012. Anterior, ultimul lor succes a fost în 2019, iar anul trecut Liverpool a fost campioană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Leicester s-a impus cu 2-1 (1-1) în partida de la Manchester, din etapa a XXXVI-a, prin golurile reuşite de Luke Thomas '10 şi Caglar Soyuncu '66. Pentru gazde a înscris Greenwood '15.

Echipele de pe primele două locuri mai au câte trei jocuri de disputat în această ediţie de campionat. City are 80 de puncte şi nu mai poate fi ajunsă de United, clasată pe locul 2, cu 70 de puncte.

Leicester a urcat provizoriu pe locul 3, cu 66 de puncte, din 36 de partide, iar Chelsea este pe locul 4, cu 64 de puncte, din 35 de meciuri.

"Cetăţenii" pot reuşit tripla în acest sezon. După Cupa Ligii şi trofeul Premier League, ei vor juca, la 29 mai, finala Ligii Campionilor, împortiva formaţiei Chelsea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.