Andrei Luca, managerul echipei de handbal feminin, CSM Bucureşti, a declarat, duminică, pentru News.ro, privind starea de rău acuzată de 4-5 jucătoare din lot înaintea semifinalei din Liga Campionilor cu HC Vardar, că nu a fost identificată cauza problemelor de sănătate, dar handbalistele şi-au revenit, fiind apte de joc în finala mică, cu Buducnost. El a precizat că starea de rău a început de vineri seară, iar cel mai rău a fost portarul Jelena Grubisici, care a avut nevoie de perfuzii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Starea de rău a început de vineri seară, iar cel mai rău a fost portarul Jelena Grubisici, care a avut nevoie de perfuzii. A doua zi dimineaţă au acuzat şi alte 3-4 jucătoare stare de rău, Gullden, Ayglon, Bohme, Nan. Nimeni nu a identificat cauza. Sigur că am vorbit şi la restaurant, ne-am gândit la toate, am fost suspicioşi chiar şi în privinţa sucurilor consumate, dar trebuie avut în vedere că suntem 31 în delegaţie şi patru fete au acuzat probleme. Toţi am mâncat aceeaşi mâncare, am băut aceeaşi apă. Suntem patru echipe aici. S-a mai ieşit în oraş, iar cei de la restaurant sigur că au spus că se putea consuma orice şi în afara meselor oficiale. La celelalte echipe nu am auzit să fi avut probleme. Asta e, poate ghinion, nu se ştie cauza în acest moment. Cert este că pe noi ne-a afectat la meci această situaţie, dar acum e târziu. Este complicat, dar nu ne putem juca cu vorbele şi acuzaţiile. Acum ne concentrăm pe finala mică, fetele şi-au revenit, nu avem indisponibilităţi pentru meciul cu Buducnost de astăzi”, a declarat, duminică, managerul CSM Bucureşti, Andrei Luca, pentru News.ro.

Sâmbătă după-amiază, înaintea semifinalei CSM Bucureşti – HC Vardar, pierdută de formaţia din Capitală, cu 33-38, şeful secţiei de handbal a clubului, Bogdan Vasiliu, declara că patru jucătoare au acuzat ”stări ciudate” după micul dejun şi s-au simţit rău toată ziua.

”Nu ştiu ce a fost pus prin apă sau mâncare azi, dar fetele au acuzat nişte stări ciudate după micul dejun. Nu vreau să acuz pe nimeni însă. Patru dintre fete s-au simţit rău: Grubisici, Gullden, Ayglon şi o jucătoare care nu va evolua. Acum se simt bine, medicul nostru a reuşit să le facă bine. Vă daţi seama că după o zi în care au tot vărsat, nu sunt în formă maximă. Am avut o dimineaţă tensionată”, spunea Vasiliu.

Deţinătoarea Ligii Campionilor la handbal feminin, CSM Bucureşti, a ratat, sâmbătă, calificarea în finala competiţiei, la Turneul Final Four de la Budapesta, după ce a fost învinsă în semifinale de formaţia macedoneană HC Vardar, cu scorul de 38-33 (21-13).

CSM Bucureşti va juca, duminică, de la ora 16.15, cu Buducnost Podgorica, în finala mică a Turneului Final Four de la Budapesta, iar de la ora 18.45 va avea loc finala pentru câştigarea trofeului, între Gyor şi HC Vardar.

În 2016, Liga Campionilor a fost câştigată de CSM Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.