Conferinţa de presă a preşedintelui Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras, programată joi, a fost anulată, deoarece oficialul a fost nevoit să plece de urgenţă în Grecia pentru a fi alături de familie în urma decesului mamei sale, informează CCA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vă informăm că demersurile CCA continuă având în vedere nemulţumirea pe care o împărtăşim legată de evoluţiile ulterioare ale unora dintre cei mai importanţi şi experimentaţi arbitri români, iar întâlnirea cu arbitri şi conferinţa de presă vor fi reprogramate într-o altă zi", se arată într-un comunicat al CCA.

Mai multe grupări, printre care Dinamo, CSU Craiova şi FC Voluntari, s-au arătate nemulţumite în ultima perioadă de calitatea arbitrajelor, acuzând că ierarhia competiţiei este influenţată de greşeli comise în mod repetat în defavoarea lor. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.