Malmo a câştigat, duminică, titlul cu numărul 21 din istorie, primul din 2017, după ce a învins, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (3-0), echipa Sirius, în etapa a XXVII-a a campionatului suedez.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat: Thelin '3, Christiansen '8, Toivonen '15 şi Eric Larsson '76.

Un număr redus de suporteri a putut asista la acest meci. Numeroşi alţi fani au urmărit partida în baruri, care sunt încă deschise în Suedia.

Antrenorul noii campioane, fostul internaţional danez Jon Dahl Tomasson, nu s-a putut bucura alături de elevii lui de câştigarea titlului, el fiind în izolare după ce a fost infectat cu noul coronavirus.

Cu trei etape înaintea finalului sezonului, Malmo a acumulat 56 de puncte şi nu mai poate fi ajunsă în fruntea clasamentului. Elfsborg are 46 de puncte şi ocupă locul al doilea.

Djugarden, fosta campioană, este pe locul 4, cu 42 de puncte, după Hacken, 44 de puncte. Sirius ocupă locul 9, cu 37 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.