Antrenorul spaniol Luis Enrique a fost prezentat oficial, miercuri, ca tehnician al grupării franceze PSG. El a susţinut prima sa conferinţă de presă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Luis Enrique a declarat că PSG reprezintă o nouă provocare în cariera sa.

”În primul rând, vreau să mulţumesc clubului, preşedintelui, directorului sportiv pentru încrederea pe care mi-au acordat-o. Sper să pot întoarce această încredere. Ideea mea de fotbal este fotbalul de atac, ofensiv, care poate fi plăcut pentru suporteri şi care dă rezultate. Aceasta este provocarea mea, mă angajez să fac asta”, a declarat Luis Enrique, miercuri, în prima sa conferinţă ca antrenor principal al campioanei Franţei, PSG.

Acesta a promis că echipa va juca ofensiv. 

”Acest lucru nu este negociabil. Dacă nu credeam că putem juca ofensiv, nu veneam aici. Ca antrenor, trebuie să ne adaptăm jucătorilor pe care îi avem, dar vă pot garanta că jocul ofensiv este prima mea misiune aici. Îmi place această presiune. Sunt zeci de echipe de acelaşi nivel care au acelaşi vis, Liga Campionilor, echipe mai experimentate, dar nu de asta nu putem ajunge la nivelul lor. Liga Campionilor este aproape nedreaptă, este nevoie doar de un singur joc prost pentru a fi eliminat. Dar a fi ambiţios este un lucru bun. Vrem să obţinem cea mai bună versiune a echipei, aceasta este una dintre provocările mele”, a mai declarat antrenorul. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.