La doar opt luni după ce a încheiat contractul cu FCSB, Lucian Filip a decis să pună ghetele în cui. Fostul mijlocaş a acceptat oferta clubului de a activa la FCSB, acolo unde se va ocupa de dezvoltarea şi îndrumarea tinerilor jucători, atât a celor aflaţi deja la prima echipă, cât şi a celor care urmează să facă pasul spre lotul de seniori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filip, 32 de ani, este unul dintre cei mai titraţi fotbalişti români. El a câştigat titlul cu FCSB de trei ori. Mai are în palmares două trofee ale Cupei României, doua trofee ale Cupei Ligii şi o Supercupă a României.

 

”Mă simt foarte bine. M-am întors la clubul la care am cunoscut cele mai mari satisfacţii. Sunt în mediul meu, am o relaţie foarte bună cu oamenii care sunt în staff şi mă simt foarte bine. Când ai o asemenea şansă la un club aşa mare, nu ai cum să o ratezi. Mai ales din perspectiva mea. Eu m-am simţit respectat cât am jucat la acest club. Faptul că oferta a rămas valabilă, pentru mine nu a fost o surpriză", a declarat Filip.

El a spus că toate accidentările sale au fost grele, dar a subliniat şi faptul că a fost mereu un jucător disciplinat, care nu a primit amenzi, nu a întârziat şi nici nu a avut probleme cu kilogramele în plus.

Filip a mai spus că jucătorii români au o cultură care nu ajută apropierea de fotbalul modern. "Noi nu ştiu ce să lucrăm suplimentar. Noi nu ştiam că după meci trebuie să îţi bei proteinele, nu să mănânci pizza şi să bei o bere. Rolul meu este să-i ţin pe tineri o linie dreaptă, să-i ajut să-şi atingă mai repede obiectivele, pentru că toţi trebuie să-şi dorească să se impună la prima echipă, să joace la echipa naţională şi, ulterior, să facă pasul către o echipă din străinătate", a menţionat Filip.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.