Tehnicianul Mircea Lucescu a declarat, joi, că ar trebui să se profite de faptul că România va găzdui meciuri de la Euro-2020 pentru ca Dinamo să ajungă să aibă un stadion de performanţă, deoarece nu actuala arenă nu se poate obţine performanţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dincolo de rezultatul derbiului de duminică mă doare faptul că nu se profită de momentul organizării Campionatului European pentru ca Dinamo să ajungă să aibă un stadion de performanţă. Cu acest stadion nu se poate obţine performanţă. Dinamo are nevoie în primul rând de un stadion", a spus Lucescu la Digi Sport.

Selecţionerul Turciei consideră că derbiul Dinamo - FCSB va fi echilibrat. "Joc echilibrat, indiferent că FCSB joacă cu Lazio, rămâne un derbi în care victoria poate să aparţină oricărei dintre echipe", a spus Lucescu, precizând că problema Steaua - FCSB ar trebui să se rezolve: "Cred că ar trebui să se rezolve şi această problemă la un moment dat. Din liga a patra până la Liga I sunt ani. Steaua e Steaua".
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
În ceea ce priveşte dubla manşă FCSB - Lazio, din Liga Europa, Mircea Lucescu a spus că şi-ar dori din tot sufletul ca echipa bucureşteană să elimine gruparea italiană. “Lazio are un avantaj mare. Echipele din est totdeauna au avut probleme în partea a doua a competiţiei. Poate că ar fi fost mult mai bine ca acest meci să se fi disputat la Roma. Cred că Lazio are avantaj. Steaua va putea să compenseze cu o extraordinară dorinţă a jucătorilor de a avea o participare mai îndelungată. Contează şi pregătirea lor fizică, pentru că au avut la dispoziţie o lună şi jumătate. Mi-aş dori din tot sufletul ca Steaua să reuşească să o elimine pe Lazio. Ar fi un pas important ca Steaua să stabilizeze fotbalul european, ca echipă din est".
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.