Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a confirmat, sâmbătă seară, amânarea meciului FC Botoşani – Dinamo, din play-out-ul Ligii I, din cauza ninsorii abundente de la Botoşani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În ceea ce priveşte partida CSM Poli Iaşi – Astra Giurgiu, programată duminică, la ora 18.00, în play-off, se va lua o decizie în ziua jocului.

Liga Frofesionistă de Fotbal a decis: Având în vedere,

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

- Ninsorile abundente din data de 17.03.2018, ce fac imposibilă disputarea jocului FC Botoşani – Dinamo, din cadrul etapei a 2-a, din play out-ul Campionatului Naţional Liga 1 Betano.

- Prognoza meteo pentru următoarele zile, ce confirmă imposibilitatea programării jocului.

- Dispoziţiile art.6.1. a, 8.d şi art. 11 şi 12 din ROAF, privind programarea jocurilor şi schimbarea acestei progrămări.

Liga Profesionistă de Fotbal a adoptat prezenta decizie de amânare a meciului FC Botoşani – Dinamo, din data de 17.03.2018, pentru o dată ce va fi anunţată ulterior.

În ceea ce priveşte partida Poli  Iaşi – Astra, programată duminică, 18 martie, se va lua o decizie în funcţie de condiţiile meteo  de la ora de disputare a partidei”, este comunicatul LPF.

Partida FC Botoşani – Dinamo ar fi trebuit să se dispute sâmbătă, de la ora 20.45.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.