Loturile A şi B ale naţionalei de handbal feminin a României, în total 42 de jucătoare, se vor reuni, luni, la Cluj-Napoca, în vederea pregătirilor şi participării la Trofeul Carpaţi, alături de Ungaria şi Olanda.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reunirea celor două loturi va avea loc, luni, în jurul orei 12.30, iar după-amiază este programat primul antrenament, antrenorul Ambros Martin fiind aşteptat la Cluj-Napoca în jurul orei 14.00.

Singura şedinţă de pregătire deschisă presei va avea loc marţi, între orele 17.00-19.00, iar în cursul săptămânii vor mai avea loc două conferinţe de presă, joi, respectiv vineri, la cea de-a doua urmând a participa jucătoarea Aurelia Brădeanu (37 de ani), pentru care Trofeul Carpaţi va fi ultima reprezentaţie din carieră.

Antrenorul Ambros Martin a dorit ca România să participe cu două loturi, pentru a testa cât mai multe jucătoare, astfel lotul A va fi condus de el şi Costică Buceschi, iar lotul B de Ion Crăciun.

Trofeul Carpaţi va avea loc în 26 şi 27 noiembrie, cu participarea celor două loturi ale României, a vicecampioanei mondiale Olanda şi a Ungariei. Programul turneului este următorul: Ungaria – Olanda (ora 17.00) şi România A – România B (20.00), în 26 noiembrie, respectiv finala mică şi cea mare, în 27 noiembrie, de la aceleaşi ore.

După Trofeul Carpaţi va fi decis lotul oficial al României pentru participarea la Campionatul European din Suedia, între 4-18 decembrie. România face parte din grupa D şi va juca, în ordine, cu Norvegia (5 decembrie), cu Rusia (7 ecembrie) şi cu Croaţia (9 decembrie).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.