Selecţionerul Mirel Rădoi a anunţat lotul final de jucători pentru partida cu Danemarca, programată la 10 septembrie, la Aalborg, primul duel din preliminariile pentru Campionatul European din 2021.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din lot face parte şi portarul Andrei Vlad, criticat de Gigi Becali, pentru greşelile comise la meciurile jucate de FCSB.

Lotul convocat de Rădoi este următorul:

Portari: Andrei Vlad (FCSB), Marian Aioanei (Chindia Târgovişte), Ionuţ Rus (Oltul Turris Turnu Măgurele);

Fundaşi: Andrei Raţiu (Villarreal/Spania), Andrei Chindriş (FC Botoşani), Ricardo Grigore (FC Dinamo), Alexandru Paşcanu (Leicester/Anglia), Constantin Dima (Astra Giurgiu), Radu Boboc (FC Viitor), Mihai Velisar (Gaz Metan Mediaş);

Mijlocaşi: Tudor Băluţă (Brighton/Anglia), Răzvan Oaidă (FCSB), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Darius Olaru (Gaz Metan Mediaş), Vlad Dragomir (Perugia/Italia), Nicolae Carnat (Sepsi OSK), Mihai Dobre (Bournemouth/Anglia), Mihai Neicuţescu (FC Dinamo), Florinel Coman (FCSB);

Atacanţi: Adrian Petre (Esjberg/Danemarca), Denis Drăguş (Standard Liege/Belgia), George Ganea (FC Viitorul).

Tricolorii Under 21 se vor reuni duminică, la Centrul Naţional de Fotbal de la Buftea, unde se vor pregăti timp de o săptămână, până în 8 septembrie, când e programată plecarea la Aalborg. Meciul cu Danemarca e programat la 10 septembrie, de la ora locală 19.30.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.