Partida Backa Topola – FCSB din preliminariile UEFA Europa League, disputată joi seară, a adus postul LOOK PLUS în topul preferinţelor telespectatorilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ce meci nebun a fost în Serbia! Este concluzia tuturor microbiştilor care au văzut partida Backa Topola – FCSB din turul doi preliminar al UEFA Europa League, în exclusivitate pe LOOK PLUS. Desfăşurarea dramatică a evenimentelor, răsturnările de scor (6-6 după 120 de minute, 10-11 după penalty-uri) şi comentariul de zile mari al cuplului Emil Grădinescu – Vlad Enăchescu, au ţinut iubitorii fotbalului în faţa televizoarelor. Astfel LOOK PLUS a reuşit performanţa de a fi lider pe intervalul meciului (22:00-0:45) pe comercialul masculin (barbati 18-49 urban), cu 5,49 rating mediu faţă de 4,94 Pro TV, 2,05 Antena 1 şi pe locul doi pe general comercial (18-49 urban) cu 3,24 rating mediu faţă de 4,62 Pro TV  2,04 Antena 1”, anunţă postul de televiziune.

LOOK PLUS a devenit lider de piaţă pe comercial si pe all urban pe finalul partidei, după 23:40, când tensiunea a ajuns la cote maxime.

Formaţia FCSB, cu lotul afectat puternic de coronavirus, s-a calificat, joi, în turul trei preliminar al Ligii Europa, trecând în turul doi de echipa sârbă Backa Topola, scor 5-4 la loviturile de departajare, după ce la finalul prelungirilor scorul a fost 6-6.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.