Look Plus difuzează în direct partida România – Rusia de la Campionatul Mondial de Handbal din Japonia, programată duminică, de la ora 8;00, dar şi meciurile cu Japonia şi Suedia, care au loc marţi şi miercuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 ”De la «Nu se poate » la meciul cu Muntenegru, la « Ce nebunieee » cu Ungaria! În penultimul meci, România a primit 7 goluri fără să marcheze şi de la un avantaj de 4 goluri, fetele noastre s-au văzut conduse la o diferenţă de 3 puncte. De data asta, a fost rândul noastru pentru o revenire miraculoasă !  Am început cum nu se putea mai prost. Meciul a pornit de la 0-5. Ne-au condus de două ori chiar la 7 goluri! Dar am terminat pe Plus ! Am învins Ungaria cu 28-27 ! România a revenit atunci când nimeni nu mai credea. Am condus o singură dată în meciul cu Ungaria. Dar atunci a contat cel mai mult, la final! Cu 4 secunde înainte de final, Cristina Neagu a marcat de la 7 metri şi ne-a calificat în Grupa Principală!”, anunţă un comunicat al postului TV, subliniind că urmează 3 dueluri de foc.
  
Partidele România – Rusia (duminică 8 decembrie ora 08:00), România – Japonia (marţi 10 decembrie ora 13:30) şi România – Suedia (miercuri 11 decembrie ora 11:00) vot putea fi urmărite pe Look Plus.
  
Look Plus şi Look Sport transmit cele mai importante competiţii din sport, o diversitate unică de drepturi TV: Champions League, Europa League, Liga 1, Ligă 2, Serie A, Bundesliga, La Ligă, Ligue 1, campionatele din Turcia, Cehia şi Belgia, campionatul Mondial de handbal feminin, Ligă Campionilor la handbal feminin şi masculin, turneele ATP de tenis, Liga Natională de baschet sau cursele de Formula 1. 
  
  
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.