Antrenorul FC Voluntari, Liviu Ciobotariu, a declarat, vineri, după victoria cu CS Universitatea Craiova, scor 3-1, în care Constantin Budescu a contribuit la toate goluri, inclusiv la cel al oaspeţilor, printr-un balon pierdut la mijlocul terenului, că fostul fotbalist al FCSB nu s-a antrenat 7-8 zile înaintea acestui meci din cauza unor probleme medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Aveam nevoie de această victorie pentru moral, veneam după o serie de trei înfrângeri consecutive, chiar dacă jucasem de două ori cu CFR şi o dată cu FCSB. Sunt bucuros că am obţinut această victorie, îmi felicit jucătorii, am avut un meci foarte greu, anticipam lucrul acesta. Am întâlnit o echipă care a condus bine jocul, dar noi am fost foarte bine organizaţi, practic aceasta a fost strategia noastră, să nu le dăm spaţii, ştiam că întâlnim o echipă care pasează foarte bine, cu jucătorii de viteză, în special în atac. Ne-am blocat bine, am reuşit să marcăm trei goluri şi mă bucur foarte mult pentru acest lucru. Am gestionat bine partida şi după ce am fost egalaţi, ne-am continuat jocul, nu a fost uşor, pentru că în momentul în care eşti egalat cazi un pic ca moral. Am dus jocul bine, am reuşit să mai marcăm de două ori şi am închis jocul. Suntem bucuroşi că am reuşit prima victorie în play-off. Le-am spus jucătorilor că dacă am ajuns aici trebuie să ne ridicăm la nivelul play-off-ului, în care o să întâlnim numai echipe foarte bune. Budescu este un jucător foarte bun, este magician pe teren, te încântă când te uiţi la el, ce pase decisive poate să dea şi, atenţie, nu s-a antrenat 7-8 zile. Însă a avut atitudine, a avut dorinţă şi a vrut să joace. Înainte de meci mi-a spus că îşi doreşte să joace şi că stă bine fizic. Nu mă aşteptam să reziste 83-84 de minute, dar asta a fost bine pentru noi, pentru echipă. Este un jucător care face diferenţa, clar!", a declarat Ciobotariu, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

FC Voluntari a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-0), echipa CS Universitatea Craiova, în primul meci al etapei a II-a a play-off-ului Ligii 1 Casa Pariurilor. Acestea sunt primele puncte pierdute de olteni după şapte victorii la rând.

Au marcat: Screciu '7 (a), Ricardinho '67, Nemec '73 / Gustavo '64.

Clasamentul play-off-ului este următorul: 1. CFR Cluj – 41 de puncte, 2. FCSB – 34, 3. Universitatea Craiova – 30, 4. FC Voluntari – 27, 5. Farul Constanţa – 24, 6. FC Argeş – 24.

Celelalte două meciuri din această etapă vor avea loc astfel: Farul Constanţa - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20.30) şi FC Argeş - FCSB (duminică, ora 19.00).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.