Liverpool a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Southampton, în etapa a XXXVII-a, penultima, a Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat: Redmond '13 / Minamino '27, Matip '67.

Antrenorul echipei Liverpool, Jurgen Klopp, nu a folosit în acest meci mai multe vedete din lotul său, printre care Mohamed Salah, Virgil Van Dijk, Sadio Mane şi Alexander-Arnold.

După acest rezultat, Liverpool, 89 de puncte, s-a apropiat la un punct de Manchester City, 90 de puncte. Southampton ocupă locul 15, cu 40 de puncte.

Titlul se va acorda în ultima etapă, după jocurile Manchester City - Aston Villa şi Liverpool - Wolverhampton, programate duminică, de la ora 18.00.

Liverpool este în cursă pentru o cvadruplă istorică în acest sezon, Cupa Angliei, Cupa Ligii, câştigate deja, Liga Campionilor, competiţie la care este în finală, şi campionatul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.