Lionel Scaloni, selecţionerul Argentinei, a declarat sâmbătă, la conferinţa de presă susţinută înaintea ultimului act al Cupei Mondiale din Qatar, că finala dintre Argentina şi Franţa nu poate fi redusă doar la un duel între Lionel Messi şi Kylian Mbappe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este un meci între Argentina şi Franţa, dincolo de duelul dintre Messi şi Mbappe. Ambele echipe au şi alţi fotbalişti valoroşi care pot decide rezultatul întâlnirii. Ne aflăm înaintea unei finale de Cupă Mondială, iar important acum este faptul că am parcurs acest drum”, a declarat Scaloni. Întrebat dacă argentinienii au mijloace să îl oprească pe Mbappe, selecţionerul albicelestilor a răspuns: ”Să îl oprim pe Mbappe este mai mult un effort de echipă decât o problemă individuală. Şi nu aplicăm acest principiu doar pentru Mbappe. El este un jucător foarte bun, însă Franţa mai are şi alţi jucători, care îi furnizează pase şi contribuie astfel la creşterea forţei ofensive”, a spus Lionel Scaloni.

La final, selecţionerul Argentinei a vorbit şi despre echipa sa: ”Grupul pe care îl conduc trece printr-o perioadă foarte bună, ne aflăm în pragul unei finale şi trebuie să profităm de aceste momente, pentru că vor rămâne în istorie. Di Maria este disponibil pentru meci, el s-a antrenat toată săptămâna. Şi Leo Messi se simte bine, iar noi sperăm ca lucrurile să fie în favoarea noastră!”, a încheiat Scaloni.

Finala Cupei Mondiale, Argentina-Franţa, se dispută, duminică, de la ora 17.00.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.