Echipa franceză OGC Nice a învins vineri seara, în deplasare, scor 3-2, gruparea pariziană PSG, într-un meci contând pentru etapa a cincea din Ligue 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nice a fost mai bună în meciul de vineri seara. Terem Moffi a deschis scorul pentru oaspeţi, în minutul 20. PSG a egalat repede, după numai opt minute, prin Mbappe. Oaspeţii au revenit în avantaj în minutul 52, prin Gaetan Laborde, pentru ca în minutul 67 Terem Moffi să reuşească dubla şi să aducă o victorie meritată a echipei sale, în ciuda celui de-al doilea gol marcat de Mbappe, care a ajuns la golul cu numărul şapte în acest sezon de Ligue 1. A fost 3-2 pentru Nice care a administrat parizienilor prima înfrângere stagională.

După victoria de la Paris, OGC Nice a trecut peste PSG în clasament, ocupând locul al doilea, cu 9 puncte. PSG se află pe locul trei, cu 8 puncte.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.