Echipa franceză RC Lens a învins duminică seara, pe teren propriu, formaţia Paris SG, scor 3-1, într-un meci al etapei cu numprul 17 din Ligue 1. Victoria o apropie pe Lens la doar patru puncte de lider.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fără Neymar şi Messi, dar cu Mbappe, PSG a pierdut în chiar primul meci al anului 2023, la Lens. Gazdele au deschis scorul prin Frankowski, în minutul 4, dar parizienii au replicat rapid, egalând prin Ekitike, în minutul 7. După douăzeci de minute, Lens a trecut din nou în avantaj, prin reuşita lui Openda, iar în primul minut al reprizei secunde Claude-Maurice a stabilit scorul final, 3-1 pentru RC Lens.

PSG rămâne pe prima treaptă a podiumului, cu 44 de puncte, dar RC Lens are acum 40 de puncte şi ocupă locul secund, la şapte puncte distanţă de poziţia a treia şi la doar patru de PSG.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.