Echipa franceză PSG a învins duminică seara, în deplasare, formaţia Olympique Lyon, scor 4-1, într-un meci din etapa a patra a campionatului francez, Ligue 1. Parizienii conduceau cu 4-0 la pauză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Elevii lui Luis Enrique nu au ridicat piciorul de pe acceleraţie în prima repriză de pe Groupama Stadium şi Kylian Mbappe a deschis scorul în minutul 4, din penalti. A urmat golul de 2-0 marcat de Hakimi, în minutul 20, pentru ca în minutul 38 Marco Asensio să facă 3-0, răzbunând bara lui Hakimi din minutul 32. Scorul pauzei a fost stabilit de Mbappe, în minutul 45+2.

După pauză PSG nu a mai forţat, dar jucătorii antrenaţi de Laurent Blanc nu au putut înscrie decât o singură dată, prin Toliso, din penalti, în minutul 74.

PSG a câştigat cu 4-1 şi e pe locul secund în Ligue 1, cu 8 puncte. Olympique Lyon, fosta multiplă campioană a Franţei, are un singur punct şi e „lanterna roşie” a clasamentului, ocupând ultima poziţie, a 18-a.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.