Echipele Villarreal şi Slavia Praga s-au calificat în optimile de finală ale Ligii Europa, în urma rezultatelor înregistrate, joi, în ultima etapă a grupelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Grupa E

LASK – Toulouse 1-2

Union St. Gilloise – Liverpool 2-1

Liverpool a terminat pe primul loc şi este calificată în optimi, Toulouse a încheiat pe doi şi va juca în play-off-ul Ligii Europa, iar Union St. Gilloise a terminat pe trei şi va juca în play-off-ul Conference League.

Grupa F

Panathinaikos – Maccabi Haifa 1-2

Rennes – Villarreal 2-3

Villarreal a terminat pe primul loc şi este calificată în optimi, Rennes a încheiat pe doi şi va juca în play-off-ul Ligii Europa, iar Maccabi Haifa a terminat pe trei şi va juca în play-off-ul Conference League.

Grupa G

AS Roma – FC Sheriff 3-0

Slavia Praga – Servette 4-0

Slavia Praga a terminat pe primul loc şi este calificată în optimi, AS Roma a încheiat pe doi şi va juca în play-off-ul Ligii Europa, iar Servette a terminat pe trei şi va juca în play-off-ul Conference League.

Grupa H

Bayer Leverkusen – Molde 5-1

Qarabag – BK Hacken 2-1

Bayer Leverkusen a terminat pe primul loc şi este calificată în optimi, Qarabag a încheiat pe doi şi va juca în play-off-ul Ligii Europa, iar Molde a terminat pe trei şi va juca în play-off-ul Conference League.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.