Echipa poloneză Rakow Czestochowa, unde evoluează şi românul Deian Sorescu, s-a calificat marţi în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor, după ce a învins în dublă manşă pe Flora Tallinn.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Polonezii de la Rakow au venit la Tallinn cu un avantaj de un singur gol obţinut în meciul tur, dar, după o primă repriză încheiată 0-0, a rezolvat partida în repriza secundă. Zwolinski a reuşit o dublă, în minutele 47 şi 59, iar Papanikolaou a stabilit scorul final, în minutul 85. Deian Sorescu a intrat pe teren în minutul 79.

Într-un alt meci, echipa din Bosnia, Zrinjski a învins la lovituri de departajare formaţia armeană FC Urartu, iar armenii vor înfrunta pe Farul Constanţa în turul doi preliminar al Conference League.

Rezultate înregistrate marţi, în manşa a doua a primului tur preliminar din Liga Campionilor:

Maccabi Haifa (Israel) – Hamrun Spartans (Malta) 2-1 (6-1 la general)

Flora Tallinn (Estonia) – Rakow (Polonia) 0-3 (0-4 la general)

Struga (Macedonia) – Zalgiris Vilnius (Lituania) 1-2 (1-2 la general)

Sheriff Tiraspol (Moldova) – Farul Constanţa 3-0 (3-1 la general)

TNS (Ţara Galilor) – Hacken (Suedia) 0-2 (la general 1-5)

BATE Borisov (Belarus) – Partizani Tirana (Albania) 2-0 (la general 3-1)

Zrinjski (Bosnia) – FC Urartu (Armenia) 2-3 (la general 3-3). Zrinjski s-a calificat mai departe la lovituri de departajare: 4-3.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.