Echipa turcă Galatasaray Istanbul a încheiat la egalitate marţi seara, în deplasare, scor 2-2, meciul disputat în compania formaţiei lituaniene Zalgiris, în prima manşă a turului doi preliminar din Liga Campionilor. La Zalgiris a evoluat şi Liviu Antal, în timp ce la Galatasaray a jucat Olimpiu Moruţan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Vilnius, gazdele au deschis scorul prin Mathias Oyewusi, în minutul 48. Antrenorul lui Zalgiris, Vladimir Cheburin, l-a scos pe autorul golului în minutul 64 şi l-a introdus în teren pe Liviu Antal. La Galatasaray, în minutul 73 a intrat românul Olimpiu Moruţan. Turcii au marcat de două ori în trei minute, prin Abdulkerim Bardakci (min. 75) şi Halil Dervişoglu (min. 78). Gazdele au egalat în al doilea minut de prelungire, prin Kazlauskas şi meciul s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

Rezultate înregistrate în meciurile disputate marţi, în manşa întâi a turului secund preliminar din Liga Campionilor:

SC Dnipro-1 – Panathinaikos Atena 1-3;

Dinamo Zagreb – Astana 4-0M;

HJK Helsinki – FK Molde 1-0;

Zalgiris Vilnius – Galatasaray Istanbul 2-2.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.