Inter Milano a câştigat, marţi, meciul de la Plzen, cu Viktoria, scor 2-0, în etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor. La Lisabona, Sporting s-a impus cu 2-0 prin două goluri marcat în minutele 90 şi 90+3

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În grupa C, Inter Milano a învins în Cehia pe Viktoria Plzen cu 2-0. Primul gol a fost marcat de Edin Dzeko, în minutul 20. În minutul 61, Plzen a rămas în zece oameni după eliminarea lui Pavel Bucha în urma unui atac periculos la Barella.În minutul 70 Dumfries a marcat al doilea gol al echipei italiene, stabilind scorul final.

Inter Milano a făcut primele trei puncte în grupă, după ce în etapa trecută a pierdut acasă, cu Bayern. Plzen are 0 puncte şi golaveraj 1-6.

Într-un alt meci, în grupa D, pe Estadio Jose Alvalade, Sporting Lisabona a învins echipa engleză Tottenham Hotspur, cu două goluri marcate în minutele 90 (Paulinho) şi 90+3 (Artur Gomes).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.