Tehnicianul echipei Manchester City, Pep Guardiola, a declarat că Erling Haaland ar fi avut de acum încolo o viaţă plictisitoare dacă deja ar fi reuşit un dublu hattrick în Liga Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Dacă ar fi reuşit un dublu hattrick la la 22 sau 23 de ani, viaţa lui de după ar fi fost plictisitoare. Acum are o ţintă de atins în viitor. Aici şi oriunde. De aceea l-am înlocuit. Astăzi a înscris cinci goluri, dar cred că a avut 30 sau 35 de contacte cu mingea. Asta vrem. Am sentimentul că atunci când eşti implicat ofensiv şi defensiv, atunci când mingea vine la tine ai mai multă precizie. El poate asta, dar este dificil să înscrii dacă nu atingi mingea 40 sau 50 de minute. Uneori este vina lui. Nu se mişcă. De exemplu, la Crystal Palace i-am spus: ‘Nu ai jucat bine azi’. Însă în alte zile este vina noastră”, a afirmat Guardiola, potrivit skysports.com.

Formaţia Manchester City a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 7-0, echipa RB Leipzig, şi s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Atacantul norvegian Erling Haaland a intrat în istoria Ligii, devenind al treilea jucător care marchează de cinci ori, după Lionel Messi şi Luiz Adriano.

Haaland, care a jucat până în minutul 63, a marcat în minutele 22 (penalti), 24, 45+2, 53 şi 58, celălalte goluri fiind înscrise de Gundogan (49) şi De Bruyne (90+2).

Liga Campionilor: Manchester City, în sferturi, după ce a \
CITEȘTE ȘI Liga Campionilor: Manchester City, în sferturi, după ce a "demolat" RB Leipzig, scor 7-0. Haaland a marcat de cinci ori şi a intrat în istorie / Şi Inter Milano a acces în sferturi

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.